Over ELITE Makelaars:

ELITE Makelaars is een professioneel makelaars-kantoor gevestigd in Fuengirola (Malaga), gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxatie van appartementen, villa´s en grondstukken in alle prijsklassen.

ELITE Makelaars is een kleinschalig bedrijf onder leiding van oprichter Fred van Krimpen en zijn partner Lies Koster. Fred van Krimpen is reeds meer dan 36 jaar in Fuengirola woonachtig en Lies Koster inmiddels al meer dan 11 jaar, beiden zijn dus zeer goed bekend met de lokale en regionale onroerendgoed markt en handelspraktijken.

Al bijna vier decennia operatief aan de Costa del Sol, hebben zij inmiddels de reputatie van betrouwbare makelaar dus welverdiend, mede omdat discretie bij de bemiddeling enorm hoog in het vaandel staat. De langjarige ervaring en kennis van de markt staan garant voor een uitstekende dienstverlening.

Zij hebben een luisterend oor voor hun klanten, stemmen daar de dienstverlening individueel op af en selecteren voor hen altijd de meest interessante en veelbelovende locaties. Aarzel niet om contact op te nemen met ELITE via de contact-pagina voor een consult of meer informatie. Zij zullen u graag helpen..

Service

Een andere sterk punt van ELITE makelaars is dat zij u door het gehele aan- of verkoopproces vakkundig en in uw eigen taal begeleiden. De after-sales service houdt o.m. het omzetten van nutsvoorzieningen in.

ELITE makelaars heeft hoofdzakelijk een langdurige, internationale klantenkring, die het beste kan worden omschreven als "Individualisten" (met hoofdletter “I”) welke een zeer persoonlijke aanpak/ aandacht vragen en ontvangen. De persoonlijke benadering en ietwat eigenzinnige, ontspannen werkwijze is een bewezen succes.

Even voorstellen:

Fred van Krimpen, in 1978 begonnen als een van de eerste Makelaars van buitenlandse nationaliteit aan de Costa del Sol, is Gediplomeerd Makelaar O.G.; mede-oprichter en bestuurslid van het Spaanse makelaarsverband GIPE en lid van de Confederation Europeenne de l'Inmobilier, Hij kan bogen op een zeer uitgebreide expertise. Fred kreeg ook ruime ervaring als ontwikkelaar van een aantal grote projecten en in het aannemersbedrijf. Hij spreekt Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Frans.

online https://gulickhhc.com/drugs/anti-ischemic/ this article right source

Kennis/Opleiding

In gespecialiseerde studies behaalde Fred een diploma in Business Management en een Master Degree in de Ecologische-Auditing en Milieubewuste Bedrijfsplanning. Daarnaast behaalde hij meerdere certificaten aan de Politechnische Universiteit van Valencia voor vakken als: Taxatie van Onroerendgoed; Architectonische Restauraties; Waardebepaling van het Cultureel Architectonisch Erfgoed; De Nationale Onroerendgoed Markt en Financieel beheer van Vastgoedondernemingen. In maart 2009 heeft hij met succes de studie voor Juridisch Getuige Deskundige O.G. afgerond om bij rechtzaken te kunnen optreden.

Netwerk

In de loop der jaren heeft Fred een aanzienlijk netwerk van contacten opgebouwd, onder wie professionals op Consulaten, advocatenkantoren, fiscale adviesbureaus, architectenbureaus, gemeenten en overheidsinstellingen, zorgsector, banken, nutsbedrijven en in de dienstensector.

Lies Koster, sinds 2002 in Spanje woonachtig, is een ware duizendpoot met veelzijdige kennis en spontaan in de omgang. Sinds de laatste paar jaar heeft zij zich op de hoogst belangrijke pre- en after-sales aktiviteiten van ELITE makelaars gericht. Zij spreekt Nederlands, Engels en Spaans.

Lies heeft met succes de huidige verplichte cursus voor makelaars in onroerend goed betreffende fundamentele verplichtingen om witwaspraktijken van kapitaal te voorkomen afgerond.

Diensten

Of het zich om het verkrijgen van een NIE nummer, het openen van een bankrekening, het registreren van uw eigendom of het omzetten van kontrakten voor nutsvoorzieningen handeld, alle handelingen betreffende de aan- of verkoop van uw woning worden door Lies perfekt en duidelijk afgehandeld. De service reikt zelfs zo ver dat ook verzekeringen, invoer van auto’s of jaarlijkse belastingen, enz., door haar, voor onze vaste klanten, worden afgewikkeld.